inscotland.blogg.se

Mitt liv som en utbytesstudent i Scotland, Roslin 2013-2014.

The Host

Kategori: Allmänt

En film som jag sag i sondags med Guilia. Rekommenderar denna grymt mycket, defenitivft en av mina favorit filmer!
 

Sjukt kallt

Kategori: Allmänt

Borjar kanna hur hosten sveper in, loven borjar fa sina fina morka farger och vindarna blir bara kallare och kallare.
Igar forrgar fick vi resterna av Englands/Wales storm. Det regnade sjukt hart och vindarna var jatte starka, jag och min vardmamma spenderade dagen inne med att mysa och kolla pa film. Under helgen ska jag kolla pa host/vinter jackor eftersom jag bara har min laderjacka, det borjar bli riktigt kallt har och det blaser valdigt mycket. Som jag skrev tidigare forra veckan sa vill man bara krypa ner i sangen och kolla pa film nar man kommer hem fran skolan.
Pa lordag kommer Rebecca upp  med sina barn och vi ska ha en halloween fest, vet inte vasd jag ska ha pa mig men tydligen sa hade Rebeccas kompis redan fixat en outfit till mig. En timme till lunch och sen har jag tva perioder dans, vi har ett exam idag men eftersdom jag har missat en del sa sa min danslarare att jag kunde hoppa over det. Senare idag ska jag nog till asda och kopa lite skol grejer son kryper jag nog ner i mitt naste och kollar pa filmer. Hors senare och kommentera garna lite feedback och saker som hander hemma i Sverige!

That's how life is

Kategori: Allmänt

Thursday

Kategori: Allmänt

Sa sjukt hur veckorna gar snabbt! Har ingen aning vad jag ska gora denna helg, tror att jag ska vara med en utbytesstudent som heter Guilia/Julia och ha Misfits maraton eller sa ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med min vard-mamma. I sondags kom min vardmammas foredetta utbytesstudent och hennes kompis hit for att besoka, Caroline och Martina fran Norge. I gar sa kollade vi (jag, Caroline, Guilia och Martina) pa film och sa bestallde vi kina mat. Idag sa tanker vi ata middag pa Hard Rock cafe och sen sa tanker vi kolla pa bio men, tror inte att jag ska folja med da jag ar valdigt trott och har ont i huvudet. Det blir bara kallare och kallare har for varje dag och allt jag kanner for ar att krypa ner i en stor varm sang och kolla pa en massa filmer.

Tilda Engberg

Kategori: Pictures

 Bästavän, saknar dig grymt mycket!
Det finns inga ord för att beskriva hur mycket jag älskar dig, men jag vet att du vet hur mycket du betyder för mig!

Home

Kategori: Music

Igår morse åkte vi från campingplatsen till min värdmammas dotter Rebecca som bor led hennes man och 8 barn i Morecambe, senare vid 7 tiden så åkte alla vi upp hem till Edinburgh. Kom hem vid ca halv  10 tiden, så jag hoppade in i duschen och gick och la mig med huvudvärk. Just nu sitter jag i mitt rum och tar det lugnt medans alla är ute och handlar mat.
Grymt bra låt!

Next Edinburgh

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i bilen påväg hem mot Edinburgh, denna vecka har vart riktigt rolig. Det var så sjukt vackert här och vi planerar att komma tillbaka i påsk, det det jag verkligen fram emot!

Chillmode

Kategori: Music


Idag ska jag bara chilla och njuta av lovet!

ENGLAND

Kategori: Pictures

Jag är en usel bloggare,förlåt! Jag och min värdmamma bestämde oss för att åka ner med hennes två döttrar och deras utbytesstudenter till Blackpool (ENGLAND) för att campa i en husbil under vårat October holidays. Vi kom hit i fredags och åker hem på fredag morgon, just nu är alla vuxna ute och handlar och jag har presic kommit in efter promenad med chihuahuarna i spöregnet. I lördags om jag minns rätt åkte vi till blackpools pleasure beach, det är som ett stort tivoli. Jag som är grymt karusell rädd ville först inte köpa ett åkband men sen bestämde jag mig för att prova på någonting nytt, det slutade med att jag åkte den största bergodalbanan dom hade vilket var väldigt stor. Jag är sjukt skraj för karuseller men nu testade jag verkligen på alla som fanns, stora och små upp och ner och allt. Det som jag var mest stolt över var frittfall, jag brukar alltid balla ut den sista scekunden men inte denna gång! Annars har vi alla bara tagit lugnt och umgåtts, hoppas det inte har varit några stav eller grammatik fel här för det känns väldigt konstigt att skriva eller prata på svenska. Hörs snart igen!
Me and Hanna. (Hanna är min värdmammas dotters utbytesstudent från Finland)

Privatestudy

Kategori: Allmänt

 Sitter just nu i skolan och har två private studys, eftersom jag inte har några läxor att fixa så tänkter jag att passa på att blogga! Känner mig riktigt taskig mot alla läsare som kollar in varje dag och har inte får någon uppdatering, men ärlig talat så har jag inte vart på blogg humor. Jag har gjort så mycket denna exakta 2 manader (på lordag), jag har inte skrivit ett ekaxt inlagg om allt som har hänt mig så jag ska forsoka hinna ikapp med minst två/tre inlägg om dagen nu!