inscotland.blogg.se

Mitt liv som en utbytesstudent i Scotland, Roslin 2013-2014.

Bloggar

Kategori: In Sweden

Dresses

Kategori: In Sweden

Dagarna på sistonde har gått sjukt snabbt, kan verkligen inte fatta att det är torsdag imorgon, känns som veckan precis hade börjat. Igår var jag full med blandade känslor, grät på SO:n då våran lärare sa att vi bara hade TVÅ lektioner med henne kvar och det känns sjukt, Veronika som hon heter är världens bästa lärare! Det går verkligen inte beskriva hur underbar hon är, hon är älskad av alla alltså verkligen ALLA! Hon är så sjukt omtänksam och är så ungdomlig av sig, ibland så skulle jag kunna tro att hon är i våran ålder, hon gör alla lektioner roliga och man vill lära sig med henne. Hon sätter inte så stor press på eleverna som andra lärare kan göra och hon sätter sig in i våra situationer när vi berättar att vi har det stressigt, andra lärare skulle bara skälla på oss och säga att det är vårat eget fel. Jag älskar henne och jag har aldrig vart sur på henne en enda sekund, jag vill verkligen inte lämna henne, hon betyder så sjukt mycket för mig! Hon förstår min kärlek till Justin Bieber och One Direction, hon är nog den enda läraren som förstog det och hon gav mig hopp i mina drömmar som andra lärare inte gjorde. Veronika är en person som man skulle kunna prata med utanför klassrummet om allt mellan himmel och jord! Jag ska skriva brev och mejl till henne hela tiden när jag är i England, hon är inte en lärare som man glömmer bort, hon är en sån person som jag skulle tacka om jag skulle vinna ett stort pris och hålla tal. Sen grät jag även för att jag var stolt över mina killar och att jag ville träffa dom, jag vill krama dom och kunna se deras fina ögon, jag vill att dom ska veta att jag finns och älskar dom, att dom är mitt liv! Efter skolan
Iså letade jag skolavslutnings klänning med Hanna och Linn, hittade verkligen inte den klänningen som jag hade sett förrut så blev sjukt depp och ville bara åka hem för att det fanns inga andra som var fina. Men precis när vi tänkte åka hittade både Hanna och Linn en klänning till mig, dom var helt okej tänkte jag, men när jag hade provat dom blev jag förälskad i dom. Gud vad jag blev, jag hade hittat två snygga klänningar som jag ville ha men visste verkligen inte vilken jag ville ha. Stog och velade i minst en halvtimme och det blev ännu svårare att bestämma när pappa, Hanna och Linn stog och sa vilken dom tyckte jag skulle ta eftersom dom sa olika. Sen hör man hur dom ropar i högtalarna att affären stängs, fick värsta paniken! Tillslut valde jag en klänning men blev inte riktigt nöjd så jag frågade pappa snällt om vi inte kunde köpa båda istället, och han gick med på det, så jag fick båda mina älskade klänningar det blev 1000 tillsammans så det var grymt snällt! Dom är sååå grymt snygga men tänker inte riktigt visa dom här på bloggen innan skolavslutningen så ni får vänta tills det är dags, nu har jag bara skor kvar som jag ska fixa men jag vet typ vilka jag ska ha. Idag följde käraste Emma J med mig hem och vi tog det bara lugnt och provade en massa kläder, det känns riktigt skönt att kunna ta det lugnt nu efter skolan och slippa tänka på en massa läxor, inlämmningsuppgifter och prov. Men det käns riktigt onödigt att gå i skolan just nu när allt är klart och betygen sätts på fredag, man vill bara ta det lugnt och umgås med klassen innan vi skiljs åt!

Summer feeeeelings

Kategori: In Sweden

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Times go by

Kategori: In Sweden

Äntilgen helg och bara 19 dagar kvar till sommar lov, dom sista tre åren från sjunde klass har gårr sjukt snabbt! Kommer ihåg första dagen i sjuan när vi fick reda på klasserna och skulle lära känna varandra, jag hamnade i en helt underbar klass med kompisarna jag hade önskat. Sen har allt annat gått sjukt snabbt, nationelle proven är över och alla andra har kommit in på sina gymnasium medans jag flyttar till England om 92 dagar, gud det var ju nyss 191 dagar kvar! Idag har jag bara solat och försökt bli lite brunare, i den kommande veckan ska jag köpa skolavslutnings klänning men tänker inte säga vilken utan det får ni se den 13 Juni.
 

I WANT

Kategori: Football

"Designat" egna fotbolls skor på Nike.com, man kan välja olika färger och skriva sitt namn på dom osv. Åhhh vill verkligen ha dom!
 

Fotboll

Kategori: In Sweden

Fotboll, värdfamilj och skola är det enda jag kan tänka på just nu. Vill bli placerad och få veta skolan så jag kan se om dom har fotboll! Fotboll är saken jag verkligen kommer vilja satsa på, även fast hästar alltid har haft en större betydelse i mitt liv så har fotboll alltid varit grymt kul!

JUSTIN BIEBER

Kategori: In Sweden

Idag 21:19 är det exakt en hel månad då jag såg världens finaste ängel flyga in på scenen för första gången! Min livs kärlek Justin Bieber. ♥

Skolfoto

Kategori: In Sweden

Idag hade vi spexfoto och ensklida foton, jag skulle föreställa belieber som jag är men blev sjukt dåligt planerat eftersom vi fick veta igår att vi skulle fotograferad. Blev sjukt missnöjd på grupp bilden, sen tog jag kompis kort med några av mina kompisar som jag kommer sakna sjukt mycket!<3

Grattis

Kategori: In Sweden

Bästa dagen i mitt liv

Kategori: In Sweden

Okej nu ska jag skriva om andra bästa dagen i mitt liv! Den 8 maj ca 12:30 rullade bilen iväg mot Solna, friends arena med min bästa vän Maria. Vi skulle se våra älskade idoler, ONE DIRECTION! Det var även Marias femton årsdag på den dagen, så jag är så sjukt glad att jag fick spendera degen med henne på hennes/våran stora dag! Bilresan dit gick fruktansvärt snabbt, jag och Maria satt och pratade om killarna och lyssnade på deras musik hela vägen ner. Vi blev avsläppta i kista centrum så vi åkte tunnelbana till Solna centrum, dom sista 30 minuterna innan vi blev avsläppta blev vi helt starstruck. Maria satt och hyperventilerade och blev typ helt hyper medans jag satt och grät, vi var så sjukt nära killarna men ändå inte. När vi hoppade av i solna centrum var det sjölvklart ett helt gäng directioners som skulle av också, man kunde se directioners överallt! Det tog ca 15 minuter kanske att gå till friends arena och när vi väl var framme så var der sååå himla stort, det var folk överallt.

Maria och jag i bilen påväg dit.
Framme vid FRIENDS ARENA.

Jag mötte upp mina kompisar som jag skulle bo hos, vi sa hej till varandra och sen gick jag och Maria till kön. Under tiden när vi köade hörde vi lite små skrik från andra sidan hela tiden, vi var sååå himla rädda över att vi skulle missa någort stort typ att se killarna eller så men dom skrek så kort så vi trodde att det var bara för att man var så upphetsad. Sen så hörde man hur folk från andra sidan började skrika höge, dom skrek sjukt mycket också, vi stog typ där i kön och oroade oss sjukt mycket över att vi skulle missa något sjukt stort men vi ville inte verkligen lämna kön, så vi stog kvar. I efterhand fick jag veta av min kompis som bodde där att Louis och Niall (min favorit kille) hade kommit ut på ett avspärrat område för att träffa fansen och skejta lite, under tiden spelade dom in till sin nya film.

Och min kompis som jag bodde hos hade stått dår när dom kom, hon hade fått ögon kontakt med killarna speciellt Niall. Han sog typ en meter från henne och teckande till henne eftersom hon är döv, hon visade mig alla bilderna som hon hade tagit och jag grät floder! Jag hade missat min chans att träffa mina idoler, kunna se dom i ögonen och få dom veta att jag exsisterar. Om jag och Maria inte hade gått till våran éntre och börjat köa så skulle vi träffa dom, för dom hade spärrat av mellan två stora trappor som ledde upp till själva arenan och vi stog i en av dom trapporna. Vi var så sjukt ledsna efter vi hade fått reda på det, men vi ska träffa killarna någon gång! Dom ska kolla oss i ögonen, veta vårat namn och veta att vi finns och älskar dom det har jag lovat mig och Maria!

Efter en stunds väntande så kom vi in, det var så himla sjukt började gråta för att jag förstog att jag skulle se killarna snart. Att vi var i samma land, län och byggnad som dom vi andades samma luft, det var så helt sjuuuuukt! Vi gick runt och kollarde lite, jag köpte ett rosa armaband där det står alla killarnas namn på och Maria köpte ett samma men ett till rött där det stog Take Me Home på. Sen innan förbandet Camryn skulle sjunga träffade jag världens coolaste personer, nämligen ägarna till sveriges största One Direction blogg, Frida och Amanda dom var så snälla och satt bara två rader ovanför oss!:)

Camryn började och stämningen var helt underbar, hon körde två av hennes låtar som var helt grymma och sen tre andra som jag inte kommer ihåg. Har lyssnat på hennes musik innan och hon är så duktig! Sen fick vi vänta på killarna, jag och Maria hade dom näst bästa platserna man kunde få, läktare 1 precis mittemot scenen. Så under tiden vi väntade så såg vi en kille längst fram vid scenen som kollade ut på sidan och det var Niall, vi såg honom och vi dog! Sen så var det dags lamporna släcktes och detta hände! Tyvärr så dog min mobil innan allt hade börjat, hann bara ta två kort på arenan innan den dog men jag fick låna Marias mobil och filma men jag har inte klippen just nu så här har ni ett från en annan som var på samma konsert!

 
När dom kom ut på scenen då fick jag en hjärtatack och tårarna bara sprutade av glädje och lycka! Killarna var nu precis meter framför mig och jag såg dom i verkligehten för första gången i mitt liv! Jag och Maria kramade om varandara och tjejen som satt bredvid oss, hon hade suttit ensam hela tiden så jag frågade om hon satt själv och det gjorde hon så jag sa att hon kunde sätta sig bredvid oss och vaa med oss istället!:) Låtarna rullade på och jag kan inte beskriva hur lycklig jag var, killarna var mycket bättre och gulligare än vad man kan tänka sig. Killarna, Liam först och främst lurade oss en gång och sa att vi skulle få höra en låt som dom hade skrivit idag (då). En helt ny låt som ingen hade hört förr, blev så sjukt glad men sen när man hörde början av låten så insåg man att de var Back for you, haha älskar dessa killar alltså! Sen rullade alla dessa underbara låtar på:
 1. "Up All Night"
 2. "I Would"
 3. "Heart Attack"
 4. "More than This"
 5. "Loved You First"
 6. "One Thing"
 7. "C"mon, C"mon"
 8. "Change My Mind"
 9. "One Way or Another (Teenage Kicks)"
 10. "Last First Kiss"
 11. "Moments"
 12. "Back for You"
 13. "Summer Love"
 14. "Over Again"
 15. "Little Things"
 16. "Teenage Dirtbag" (Wheatus cover)
 17. "Rock Me"
 18. "She's Not Afraid"
 19. "Kiss You"
 20. "Live While We're Young"
 21. "What Makes You Beautiful"
Här ar den underbart snygga skylten som Maria hade gjort till konserten!
När allt var slut kändes det helt overkligt, att man precis ha sett killarnas Take Me Home tour i verkligheten!
Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är, jag minns sommaren jag blev kära i One Direction och var typ den enda i min skola som gillade dom. Sen den ‎den ‎11 ‎september ‎2012, ‏‎14:37:55 träffade jag min älskade Maria, hon var den första directionern som jag visste om. Tack vare min älskade bästaste Tilda så fräffade jag henne, vi hade valt samma elevens val så jag satt och babbla om One Direction hela tiden när Tilda plötsligt gick iväg och kom tillbaka med Maria, ändasen dess har vi hållt ihop! Den 2 november, dagen då biljetterna släpptes! Tack vare Maria fick jag se mina älskade idoler, älskar dig så sjukt mycket tack för allt babe!
 

Motivation

Kategori: In Sweden

Hejsan, blogg uppdareringen har rent utsagt sugit under veckorna. Har inte haft motivationen eller tiden till att orka bry mig. Har inte hänt så jätte mycket under dom veckorna, min syster Hanna ramlade av Champis och fick hjärnskakning. Ni kan läsa mera på hennes blogg http://hannafridas.blogg.se/ så jag fick lov att åka till stallet och rida osv. Märkte att mitt häst intresse börjar sakta men säkert komma tillbaka så vi får se om jag kommer rida mera i veckorna nu. I torsdags gjorde jag även mitt sista nationella prov, det var matten som avslutade allt och efter det så gick vi in till noret för att fira allt med mjukglas, nutella och jordgubbar. Dagen efter fick jag reda på att jag klarade mitt nationella och kommer bil godkänd i matte, ÅHH såååå skönt det kändes att höra det. Matte har inta vart så svårt för mig men helt plötsligt i åttan/nian gick allt väldigd dåligt och fick F på nästan alla mina prov, men nu känns det så himla underbart bra att veta att jag kommer bli godkänd! I går och i förrgår så hade Hanna konfrimation, jag var ju självklart med och kollade, tog även med mig kameran och fotade mycket! Parfymen som jag bloggade om i förra veckan fanns på kicks så det var inte svårare än så att hitta den, 20 ml kostar runt 500 och 50 ml kostar runt 700, den är inte så billig men jag älskar den och alla mina älskade Justin Bieber parfymer har tagit slut:( Har precis slängt in lite kläder i tvätten om behövde tvättas, ledig från skolan idag och det känns så sjukt skönt. STS har inte hört av sig om värd familj, åååååh vill ha det nu dör av längtan!

Cleaned

Kategori: In Sweden

Dålig uppdatering jag vet.. Sitter i sängen ny duschad i mitt städade rum. Letar på internet efter en sida där man kan köpa min älskade favorit parfym Dior Sensuelle Addict, ska försöka uppdatera mera!