inscotland.blogg.se

Mitt liv som en utbytesstudent i Scotland, Roslin 2013-2014.

Statistik

Kategori: In Sweden

Kollar in lite då och då på statistiken även fast jag inte bloggar så mycket och ser att varjedag så har jag minst en besökare. Besökarna brukar variera från 5-15 för det mesta, har inte haft en enda dag när det är noll besökare. Tack till alla som kollar in på min blogg även fast jag inte bloggat så mycket på sistonde!

TVEKAR

Kategori: In Sweden

Nu är alla uppgifter klara för skickning till min värdfamilj, men.. jag börjar tveka på om jag verkligen är nöjd med mitt personliga brev. Jag tror faktiskt att jag ska skriva om hela brevet, det första kändes inte riktigt personligt. Har städat mitt rum och ligger nu i sängen ny duschad, ska nog fixa lite på brevet och kolla på film!

Fire

Kategori: In Sweden

Myser med en kopp te och brasa i huset, snart ska jag sova inför nationella fysik proven imorgon. Sen efter skolan ska jag och Emma dra till gymmet!


Älskade Emma som jag kommer sakna sjukt mycket när jag flyttar, vi kanske inte alltid kommer så bra överens men i slutet av dagen så har vi alltid kul tilsammans! Jag älskar dig så sjukt otroligt mycket vännen!<3

Fast girls

Kategori: Films

En sån sjukt bra inspirerande film, älskar sport filmer och dom blir ännu bättre om dom är Engelska/Brittiska!
 
 
 
 

Happy

Kategori: In Sweden

Livet leker och jag känner mig så lycklig!