inscotland.blogg.se

Mitt liv som en utbytesstudent i Scotland, Roslin 2013-2014.

Gudmor

Kategori: In Sweden

Min finaste gudmor kom förbi en sväng idag för att säga hejdå och hon hade även med sig en jättefin present. Kommer tänka på henne varje gång jag har på mig det.
 

At the dentist

Kategori: In Sweden

ONE WEEK

Kategori: In Sweden

Det är sjukt hur tiden går snabbt, det är bara en vecka kvar tills jag är i London!

Home made sushi

Kategori: In Sweden

Mums, grymt mycket godare att göra eget än att köpa!

Almost done

Kategori: In Sweden

9 dagar kvar och jag har nästan allt klart. Fick håret klippt idag och tandläkar tid blev bokad. Har inte klippt mig hos en riktig frisör på evigheter så kändes skönt att få det igenom klippt innan jag åker till Skottland, klippte bara bort det slitna/topparna och sen blev det lite uppklippt. Har funderat ett tag på att färga håret också men är lite osäker på vilken färg jag ska ha så vi får se hur det blir med det. Igår låste jag upp min mobil eftersom den var låst till Telenor, så nu kan jag använda den i Skottland. Det enda jag måste fixa nu innan jag åker är nya minnes kort till kameran och nya adapter till kameran, iPaden osv eftersom dom har andra där. Före och efter bild på klippningen, man kan inte riktigt se skillnaden på längden eftersom dom lockade mitt hår men det blev en aning kortare.

https://cdn1.cdnme.se/4053333/7-3/pic_51fc08bd9606ee0c390f3359.jpg" class="image">

RUGBY

Kategori: In Sweden

 
 
Rugby har alltid vart något jag har velat testa på, så ska verkligen göra det nu när jag får chansen!
 
 

Fika med mina fina

Kategori: In Sweden

Publicerades aldrig igår. Har precis kommit hem från ett kvällsdopp med Hannah och Maria som nyss åkte hem, tidigare idag så fikade jag med Emma och hennes lillasyster Märta på Siljan. Har inte hänt så mycket mera, imorgon ska jag boka klipp och tandläkar tid. Ska även kolla upp hur jag ska göra med min mobil i Skottland osv. Godnatt kära läsare!